6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 23. Nyitvatartás: H-P | 09:00 - 13:00

Győr

Hegedűs Balázs Hegedűs Balázs

Nekem a képzés teljesen bejött, szeretek bejárni.

Részletek
Szombath Patrik István Szombath Patrik István

A képzés számomra azért volt ideális, mert a téma amit tanulunk a mindennapi életem része.

Részletek
Kiss Henrietta Kiss Henrietta

Szeretek ide járni, nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Minden órának nagyon jó a hangulata, kedvesek a csoporttársaim. Zoli nagyon jó fej, ha valaki valamit nem ért nagyon szívesen elmagyarázza, és bármiben segít, közvetlen humoros tanár. A tanfolyam időbeosztása rugalmas, ha valaki nem tud részt venni az órán könnyedén be tudja pótolni. Az órák nem unalmasak, minden alkalommal tanulunk valami újat. A programok amiket használunk nagyon hasznosak.

Busa Lívia Busa Lívia

A képzés során számos pozitív benyomás ért, hiszen már az első találkozástól kezdve észre vehető volt a szervezésben az ember központúság. Szem előtt tartották a tanulók időbeosztását, továbbá a tanórák folyamán egy olyan oktató segíti a fejlődésünket aki mindenkire véleményem szerint pozitív hatással van. A tanítási módszer fiatalos, lendületes de mégis megfelelő tempójú, figyelemmel kíséri mindenki munkáját, figyeli és fejleszti az egyéni stílus kialakulását. Megfelelő eszközök állnak rendelkezésre a tanulás elősegítésére. A tanulmányokhoz szükséges tananyag szerepel a tableten és könnyen tanulható. Reményeim szerint és az eddigi tapasztalatok alapján a tanfolyam komoly szakmai segítség lesz számomra.

Bárány Evelin Bárány Evelin

Az iskolával meg vagyok elégedve és a Zoli oktatásával is. Mindent részletesen elmagyaráz, ha kell többször is elmondja. A képzést megfelelőnek és hasznosnak tartom, mert sok új dologgal is megismerkedtem már. Nagyon jó légkörben tanulhatok. A tablet megfelelő, a jegyzetek jók és érthetően vannak leírva, könnyen tanulhatóak. Szeretek ide járni, mert jó a közösség, tetszik az oktatás is. Meg vagyok elégedve.