6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 23. Nyitvatartás: H-P | 09:00 - 13:00

Hírek

Mesterséges intelligencia - Python? Mesterséges intelligencia - Python?

Ha már van programozási alapismereted, lépj tovább és ismerkedj meg egy fiatal, de rendkívül gyorsan fejlődő programozási nyelvvel a Pythonnal!

Részletek
Mi az a WordPress? Mi az a WordPress?

Jelenleg a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer az Interneten!

Részletek
Hamarosan induló képzéseink Hamarosan induló képzéseink

Május végén ismét indulnak számítástechnikai képzéseink! Gyere és tanulj velünk online képzéseink egyikén!

Részletek
 PlayStation 5 PlayStation 5

Rekordnyereséget hozott a Sonynak a PlayStation 5!

Részletek
A  magyar ügyfelek többsége digitálisan intézi pénzügyeit A magyar ügyfelek többsége digitálisan intézi pénzügyeit

A Gránit Bank felmérést végzett a magyar banki ügyletek 64 százaléka rendelkezik aktív internetbanki hozzáféréssel, és 58 százalékuk intézi pénzügyeit okostelefonon is .

Részletek
Összeesküvés-elméletek és az 5G Összeesküvés-elméletek és az 5G

Mennyire veszélyes az új technológia?

Részletek
Informatika érettségire felkészítő online képzést indít a Like-All Kft. Informatika érettségire felkészítő online képzést indít a Like-All Kft.

Legyen az informatika az 5. érettségi tárgyad! Novemberben indul online élő zoomos érettségi felkészítő képzésünk!

Részletek
 Újra meghódítjuk Békéscsabát, indulnak informatikai képzéseink Újra meghódítjuk Békéscsabát, indulnak informatikai képzéseink

Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy újra megszervezzük Békéscsabán képzéseinket.

Részletek
Kreanod Kreanod

Egyedülálló portfóliós rendszert vezetett be a KreaNod, ezáltal az elsősorban design pályázatokat futtató portál lehetővé teszi, hogy hiteles statisztikák és referenciák alapján kereshessünk kreatív szakembereket.

Részletek
Köszönjük, hogy mindnyájunkért dolgoztok!! Köszönjük, hogy mindnyájunkért dolgoztok!!

Az utóbbi egy hónapban kifordult magából az általunk ismert világ!

Részletek
Március 13 péntek! és ami utána jött Március 13 péntek! és ami utána jött

Március 13.a péntek eleve nem szerencsés nap, azoknak akik csak kicsit is babonásak.

Részletek
Csak egészség legyen! A többit mi adjuk!   :) Csak egészség legyen! A többit mi adjuk! :)

Múlt héten pénteken bejelentették a digitális tanulást, amire sok család nem volt még felkészülve, hiányoztak a technikai eszközök

Részletek
Távoktatással kapcsolatos információk Távoktatással kapcsolatos információk

Kedves Hallgatóink! Az alábbi leírás segítségével tudnak regisztrálni a digitális felületünkön!

Részletek
 Kreatív vagy és szeretnél pénzt keresni? Olvasd el az alábbi pályázati kiírást! Kreatív vagy és szeretnél pénzt keresni? Olvasd el az alábbi pályázati kiírást!

Jelenleg a Like- All Kft. Multimédia fejlesztő képzésének hallgatója vagy és szeretsz egyedi logókat tervezni?

Részletek
Mi is az a dark net? Valóban a pokol kapuja? Mi is az a dark net? Valóban a pokol kapuja?

A köztudatban a dark net a laikusok számára a bűnözés melegágya, a titkok tárháza, ami az egyszerű halandó számára elérhetetlen, misztikus fogalom. Nézzük meg, mi a valóság!

Részletek
A nagy érdeklődésre való tekintettel  Budapesten a IV. kerületben ismét indítjuk informatikai képzéseinket! A nagy érdeklődésre való tekintettel Budapesten a IV. kerületben ismét indítjuk informatikai képzéseinket!

Gyere és tanulj nálunk, ha érdekel a weboldal programozás vagy a grafikai tervezés!

Részletek
Átléptük a 2000-es határt! Sikeresen vizsgázott Ginopos képzésünkön a kétezredik hallgató! Átléptük a 2000-es határt! Sikeresen vizsgázott Ginopos képzésünkön a kétezredik hallgató!

A Like -All Kft két éve szervezi hatalmas sikerrel európai uniós pályázat keretén belül tanfolyamait!

Részletek
Diákhitel már nyelvi képzésre is! Diákhitel már nyelvi képzésre is!

2019. október 1-től az aktív és passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, valamint a már végzett hallgatók is élhetnek a diákhitel lehetőségével, melynek összege 500.000 Ft.

Részletek
Szeptemberben a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban, immár ötödik éve indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket! Szeptemberben a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban, immár ötödik éve indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket!

Szeretnél Te is otthonosan mozogni az internet világában? Érdekel a weboldal programozás vagy a grafikai tervezés? Tanulj Te is Nálunk!

Részletek
Kedves debreceni hallgatók! Kedves debreceni hallgatók!

A Like-All Kft. logótervező háziversenyt hirdet!

Részletek
Már az ötödik tanfolyamnál tart az ingyenes informatikai képzés Kisteleken Már az ötödik tanfolyamnál tart az ingyenes informatikai képzés Kisteleken

A 2×35 órás, intenzív tanfolyam során a fő hangsúlyt a szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre, internethasználatra és a számítógéppel történő kommunikációra fektetik

Részletek
Májusban a csepeli Burattino Általános, Közép és Szakképző Iskolában indít a Like-All Kft.  számítástechnikai képzéseket! Májusban a csepeli Burattino Általános, Közép és Szakképző Iskolában indít a Like-All Kft. számítástechnikai képzéseket!

Tanulj Nálunk! Szeretnél Te is otthonosan mozogni az internet világában? Érdekel a weboldal programozás vagy a grafikai tervezés?

Részletek
Áprilisban indul a Like-All Kft. képzése Békéscsabán a Trefort Ágoston Gimnáziumban! Áprilisban indul a Like-All Kft. képzése Békéscsabán a Trefort Ágoston Gimnáziumban!

Jelentkezz a Like - All Kft. Tartalompublikálás az interneten ( E-001239/2015/D004 ) képzésére! Tanuld meg a képek feldolgozásának lehetőségeit, konvertálását, a képmanipulációt, grafikák létrehozását, testre szabását. Sajátítsd el a képek vágását, feliratok készítését, továbbá az animációs technikákat. Helyezz el figyelemfelkeltő és reprezentatív animációkat webes tartalmakban. Tanuld meg az internetes felületen a szöveges képi tartalmak megjelenítését!

Részletek
Március elején ismét indul a Like-All Kft. EU-s pályázatos képzése! Március elején ismét indul a Like-All Kft. EU-s pályázatos képzése!

Tanulja meg használni az internetet!
Tartsa a kapcsolatot távoli családtagjaival!
Tanuljon meg szöveget szerkeszteni!

A Like-All Kft. márciusban is elindítja A „Digitális szakadék csökkentése” GINOP-6.1.2-15-2015-00001 pályázatos képzéseit. A projekt keretében két különböző szintű digitális kompetenciafejlesztő képzésre (IKER 1-re, IKER 2-re) lehet jelentkezni.

Részletek
A pendrive-használat a céges adatvédelem leggyengébb pontja A pendrive-használat a céges adatvédelem leggyengébb pontja

A Kingston kutatása szerint a vállalatoknál még mindig alulértékelt kockázati tényezőknek számítanak az USB-k adatkezelési szempontból.

Részletek
Minden, amit az internetes vásárlásról tudnod kell Minden, amit az internetes vásárlásról tudnod kell

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában az e-kereskedelem áll idén, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Részletek
Tényleg ingyen letölthető Windows Movie Maker, de ha mellényúl, ráfizethet Tényleg ingyen letölthető Windows Movie Maker, de ha mellényúl, ráfizethet

A kiberbűnözők meglepően sikeresek a módosított, trójai Windows Movie Maker terjesztésében, amelynek célja, hogy pénzt csaljanak ki a figyelmetlen felhasználóktól. Az átverés terjedését a hamis oldalak keresőoptimalizálásával segítik a bűnözők, de a Microsoft 2017 januárjában visszavont ingyenes videószerkesztő szoftvere iránti folyamatos kereslet is könnyebbé teszi a kártevők terjesztését. Az ESET szakemberei összegyűjtötték az átveréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és hogy miként lehetünk biztonságban a kártevővel szemben.

Részletek
Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla

Sokan régóta várják már a többször beharangozott új Firefox-verziót, az 57-es számot viselő Quantumot, mely a böngésző 13. születésnapja után nem sokkal jelent meg. Joggal, hiszen komoly ígéretekkel szembesültünk, és a böngészőre rá is fért egy koncepcionális nagy frissítés. Tegnap óta már nemcsak a tesztelők számára elérhető az új változat, és meg kell mondjuk: kiváló lett. Ezt leginkább az jelzi, hogy nemcsak a kockák számára jelentek meg újítások, hanem az átlagfelhasználó is azonnal tapasztalhatja, hogy jobb, gyorsabb, ügyesebb, okosabb lett a böngészője.

Részletek
Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok! Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt

Részletek
Photo Station – Fotóalbum szolgáltatás otthonra Photo Station – Fotóalbum szolgáltatás otthonra

A NAS saját fotóalkalmazása igen hatékony a rendszerezésben és megosztásban, a saját tárhelyért pedig nem kell pluszban fizetni. A kezdeti lépéseket ismertetjük Synology NAS-on.

Részletek
Eltűnik az átugorhatatlan 30 másodperces YouTube reklám Eltűnik az átugorhatatlan 30 másodperces YouTube reklám

Nem annyira jövedelmező a YouTube-nak az eddigi hirdetéses modell, annak ellenére, hogy a felhasználók folyton reklámokkal találkoznak. Jövő évtől változtat a videós csatorna az eddigi rendszeren, vélhetően azért, mert tart a facebookos konkurenciaharctól.

Részletek
TESZT: Lenovo Ideapad Y910-17ISK - Mindent bele! TESZT: Lenovo Ideapad Y910-17ISK - Mindent bele!

Semmit sem spórolt ki legújabb csúcsnotebookjából a Lenovo, ami hozza az asztali PC-k teljesítményét, jól is néz ki és tartogat néhány kellemes - plusz egy nagyon kellemetlen - meglepetést.

Részletek